2011. május 31., kedd

Divatos női ruhacsomag L-xL-es 20 db-os márkásak - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Divatos, a mai divatnak megfelelő női ruhacsomag, L-Xl-es, nyári, mosva vasalva nincsennek az az uj tulajdonos feladata.
A csomag tartalma.
2 db naci  derék b: 45, 43  teljes hosza: 62, 97
18 db felső rövid ujju, ujjatlan
Márkák: George, Next, Neu, F&F, Papaya, M&S, TU, Atmosphere


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 09:30
. Divatos női ruhacsomag L-xL-es 20 db-os márkásak - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Hoyt, Elizabeth: Kísértés - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KísértésA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Elizabeth Hoyt, a New York Times bestseller-szerzőjének legújabb, tematikus sorozatindító kötete Angliában játszódik, 1764-ben. Hősnője, Lady Emeline Gordon a londoni előkelő társaság központi alakja. A váratlanul megözvegyült fiatalasszony tökéletes élete, amelyet a kornak megfelelő erkölcsös neveltetés, az illemszabályok tisztelete, a társasági összejöveteleken való kötelező részvétel és finom, úri magatartása jellemez, hirtelen váratlan fordulatot vesz. A fordulat okozója nem más, mint az időlegesen a szomszédba költöző Samuel Hartley, aki az amerikai gyarmatokról érkezett, fontos üzleti ügyben. A pletykák szerint rettenetesen gazdag férfi megzabolázhatatlan jelenség: öltözete, viselkedése eltér a megszokottól, modora egyenesen arcátlan, vadság és nyers erő árad belőle. Arra kéri, vezesse be húgát a társasági életbe, ám a kifinomult Emeline, minden józansága ellenére, rádöbben: úgy vonzódik a férfihoz, akár a mágnes. Józan eszére hallgatva hiába menekül előle, Samuel minden alkalmat megragad, hogy találkozzanak. S amikor kiderül, a férfi üzleti ügye csak álca, amely elfedi a titkot, a szörnyű titkot, amelyet Emeline évek óta vágyik megtudni, s amely lelke legmélyén kavarja fel az emlékeket, a nő csapdába kerül... Az ellenállhatatlanul a szerelem kibontakozása felé haladó, kissé giccsesre sikeredett regény a romantikus irodalom kedvelőinek ajánlott. ISBN: 978-963-643-273-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 07:28
. Hoyt, Elizabeth: Kísértés - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

OLCSÓ! Proclear Multifocal 3 db,havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, ha kontaktlencsét rendel tőlünk, rendelése során a megjegyzés részben küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely. Köszönjük! ) Kiszerelés: 3db/csomag Hordási idő: havi Elérhető dioptriák: -8. 00-tól +6. 00-ig; -8. 00 és -6. 00 között 0, 5 dioptriánként
-6 és 0. 00 között 0, 25 dioptriánként
0. 00 és +6. 00 között 0, 25 dioptriánként
Elérhető görbületek (BC): 8. 7   Termékleírás: Egy kontaktlencse, amely egész nap kényelmes marad! A Proclear termékcsalád az egyedi PC Technology™-nak köszönhetően egész nap komfortos érzést biztosít. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kényelmesebbnek bizonyult a legtöbb szilikon-hidrogél lencsénél. A Proclear Multifocal különleges kialakítása egyszerre ad megoldást a rövidlátás, illetve távollátás problémájára. A Proclear Multifocal multifokális lencse egyedi kialakítása teszi lehetővé, hogy közelre és távolra is élesen lásson. A homályos foltok, amiket variofókuszos szemüveg viselése közben tapasztalt egyszerűen megszűnnek a Proclear Multifocal viselésével. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 04:26
. OLCSÓ! Proclear Multifocal 3 db,havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Wagnerről és Schopenhauerről - Jelenlegi ára: 2 060 Ft


Wagnerről és Schopenhauerről
Egy fiatalkori - 1874-ben, Schopenhauerről - és egy késői - 1888-ban Wagnerről írott - tanulmányt tart kezében az olvasó, melyek mintegy keretbe foglalják a Nietzshe életművet. Életében mindketten, a zeneszerő és a gondolkodó is jelentős szerepet töltött be, nagy hatást gyakorolt rá, s bár hozzájuk való viszonya az idők során változott, de mindvégig meghatározó maradt. A Wagner esete és a Shopenhauer mint nevelő vitákkal és töprengésekkel teli tisztelgés a két szellemi nevelőapja előtt.
SZERZŐ: Friedrich Nietzsche
KIADÓ: Holnap Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2001
OLDALSZÁM: 118
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 060 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 01:40
. Wagnerről és Schopenhauerről - Jelenlegi ára: 2 060 Ft

A Legújabb Modell Louis Vuitton Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció tárgya egy darab új, sosem használt, sérülés és karcmentes állapotú Louis Vuitton Női karóra!
A karóra a legjobb elérhető anyagokból és a legmodernebb gyártási technológiákkal készült.
-Rozsdamentes nemesacél tok
-Különleges, karcálló óraüveg elől és a hátlapon
-Megbízható kvarcszerkezet
-Különleges kristálydekoráció az óratokon
-Garantáltan a legújabb trendeket követő Design
-Minőségi szíjjal
Gyönyörű, új, minőségi darab! A képekkel megegyező állapotban!
A karóra méretei: 38x38x11mm 22cm-es szíjjal
Köszönöm, hogy benézett és sikeres licitálást kívánok! Kérem kérdéseivel nyugodt szívvel forduljon hozzám a Vatera üzenetküldő rendszerén keresztül!



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 23:37
. A Legújabb Modell Louis Vuitton Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Elemlámpa Bicikli lámpa LUXLED 15W vízálló - Jelenlegi ára: 1 480 Ft


Elemlámpa Bicikli lámpa
Ajándék elemmel!!!
Luxeon LED-es zseblámpa.
Masszív, anyagában színezett, cseppálló alumínium Gumiburkolatú ház.
1db 15W-os nagyon nagy fény erejű és nagy szórásképességű (120°) LED (a hagyományos 10 candellás LED-ekből kb. 40db érné el ezt a fényerőt és szórást.
Kicsi fogyasztás és hosszú élettartam jellemzi. 3db hagyományos (AAA) mikró ceruzaelemmel működik.
Biciklilámpaként is használható bilinccsel (nem tartozék)!
Küllőn megvásárolható a termékeink között.
Kérem, szánjon erre egy pici időt és olvassa el!
Oldalunkon nagyon sokféle Motoros és Autós felszerelést, kiegészítőt talál.
Ezen felül még Kompresszoros kiegészítők és tartozékok is találhatók oldalunkon.
De ha van ideje nézzen körbe mert sok más egyéb dolgot is talál amire lehet nem is gondol és már régóta keresi vagy szeretne venni.
FONTOS!
Posta díj a megadott táblázatban előre utalást követően.
Utánvétel nem postázunk semmi esetben sem!
A Posta díját semmi esetben sem vállaljuk át.
Postázás Kedd és Csütörtök  (Más időben nem tudunk postázni)
Szállítási idők a következők.
Csomag idő garantált 50. 000. Ft-ig biztosítva  1. Nap
Ajánlott levélként 4000. -Ft-ig biztosítva 15. Nap
Személyes átvétel csak a itt megadott időben lehetséges.
Hétfő - Szerda - Péntek  18. 00-tól 20. 00-ig a XVIII. kerületben
A megvásárolt terméket minden esetben 5 munkanap alatt kérem szíveskedjen kiegyenlíteni számlánkon vagy személyesen átvenni.
Ha megvette termékünket így találja meg és ér el bennünket.
 
Ha a termékünk megfelel önnek, és megvásárolja, kérem minden esetben ön, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőség valamelyikén.
Elérhetőségünket, ha fix áron vásárolt kb 5. percen belül meg fogja kapni a Vaterától E-mail be, illetve megtalálja az ön oldalán a vásárolt áruk és a kicsi borítékra kattintva, vannak az elérhetőségeink.
 
KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÉT ÉS TÜRELMÉT.


Jelenlegi ára: 1 480 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 22:45
. Elemlámpa Bicikli lámpa LUXLED 15W vízálló - Jelenlegi ára: 1 480 Ft

gyerek pizsama kukk 2. - Jelenlegi ára: 200 Ft

pizsama


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 21:30
. gyerek pizsama kukk 2. - Jelenlegi ára: 200 Ft

Constantinovits: Nemzetközi kereskedelmi ügylete - Jelenlegi ára: 3 760 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzetközi kereskedelmi ügyletekA könyv listaára: 4001 Ft. Leírás:
A szerzők bemutatják a külkereskedelem jogi, szabályozási környezetét, az államközi szerződések fajtáit, a nemzetközi szervezeteket. Részletesen ismertetik, hogy hogyan kell megkötni egy nemzetközi szerződést, milyen okmányok, értékpapírok fordulnak elő a külkereskedelemben. Szót ejtenek a nemzetközi logisztikáról, árufuvarozásról, azok fajtáiról, a szállítmánybiztosításról. Ismertetik a biztosítási alapfogalmakat. Bevezetik az olvasót a kereskedelmi tárgyalás módszereibe, tárgyalási stratégiákat és taktikákat mutatnak be. Részletezik a fizetési módokat, az azokhoz kapcsolódó okmányokat. Részletezik továbbá a külkerekedelmi tevékenység kockázatait, a kockázatok kezelésének módozatait. Bevezetnek az Incoterms 2000 részleteibe. Az Incoterms-et (Nemzetközi Kereskedelmi Feltételek) időközönként megújítják. 2000-ben született a legújabb változat. Az ebben rögzített feltételek rögzítik. hogy milyen szabályok betartása lehet folytatni külkereskedelmi tevékenységet. ISBN: 978-963-9698-51-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 760 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:39
. Constantinovits: Nemzetközi kereskedelmi ügylete - Jelenlegi ára: 3 760 Ft

Meyer, Stephenie: Újhold - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ÚjholdA könyv listaára: 4999 Ft. Leírás:
A tizenhét esztendős Bella Swan egy különös szerelmi történet főszereplőjévé válik, amikor beleszeret a vele (egyelőre, látszólag) egyidős Edward Cullenbe. A fiú vámpír, aki fogadott családjával együtt él visszavonultan az esőáztatta kisvárosban, Forksban. Miután a fiatalok számos nehézséggel megbirkózva egy csodálatos nyarat töltenek együtt, elérkezik a szeptember, amely nemcsak az iskola kezdetét jelenti, hanem Bella rettegett születésnapjának közeledtét is. A nap, amikor hivatalosan öregebb lesz örökifjú kedvesénél, Edwardnál. Noha Bella előre kijelenti, hogy semmiféle partit, vagy tortát, vagy ajándékot nem szeretne, Edward húga, Alice az ellenállással mit sem törődve hatalmas bulit szervez számára. A Cullen-ház ajándékokkal, finomságokkal felszerelve várja Bella érkezését, aki visszahúzódó mentalitása ellenére mindent elkövet, hogy ne okozzon csalódást a különös vámpír-famíliának. Egy óvatlan pillanatban azonban a lány megvágja magát a csomagolópapírral. Ez a teljesen hétköznapi baleset pedig ebben a közegben halálos veszedelemmel párosul. Edward megmenti az életét, de az ami ezután következik talán még a halálnál is nagyobb csapás lesz számára... ISBN: 978-963-245-154-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 18:41
. Meyer, Stephenie: Újhold - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Mire jók a rosszfiúk - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eredeti, joglejárt a boltban már nem kapható. feliratos DVD.
Nézze meg a többi termékemet is, igazi ritkaságok is vannak közöttük.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 17:40
. Mire jók a rosszfiúk - Jelenlegi ára: 600 Ft

győri apartman kiadó - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Két szintes családiház földszintjén különbejáratú apartman kiadó.
6fő részére két helységből álló. Teljesen felszerelt. Ház elött az utcán ingyenes parkolással.
minimum két fő és 3éjszaka, további személyek 2000ft/éjszaka


Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 17:00
. győri apartman kiadó - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Dobfelszerelés gyermekeknek - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgya egy nagyon szuper dobszerkó gyerekeknek!
A szett három különböző méretű dobból áll, amelyből kettőt ütővel üthetünk, a legnagyobbikhoz egy lábdob csatlakozik ezt a lábunkkal szólaltathatjuk meg.
Áll egy darab cintányérból, két db ütőből, egy db könnyen összeszerelhető kis székből és egy db fülhallgatós mikrofonból.
Ha ebbe énekel a gyerek és üti a dobokat olyan, mintha egy egész zenekar szólalna meg. Amikor a nagy lábdobot használjuk a rajta lévő lámpák a ritmusra villognak.
Ezzel igazi kis zenész lehetsz!
A középső dob plexije ki lett cserélve.
A termékre kipróbálási, megtekintési garanciát vállalok ami a feladástól számított 3 nap.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 15:44
. Dobfelszerelés gyermekeknek - Jelenlegi ára: 1 Ft

xperia x8 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó, egy alíg használt sony ericsson xperia x8.
Gyári dobozával tartozékaival.
Telenoros

Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 14:44
. xperia x8 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

2011. május 30., hétfő

Nosztalgia kádtöltő csaptelep - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Magyar szabvány szerint készült kádtöltő csaptelep zuhany csatlakozással, gégecsővel, fém tusfejjel
üzemi nyomás: 2-6 bar max. üzemi hőmérséklet: 80 ° c
elzáró szerelvény: kerámiabetét
kivitel: sárgaréz öntvény, 8 mikronos krómozással, fém karral
Safran GmbH Germany
Személyes átvétel előzetes egyeztetéssel:
H-P 8-20h XVIII. ker Pestszentimre
szo. 7-12h Zugló, Bosnyák tér



Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 13:40
. Nosztalgia kádtöltő csaptelep - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Absztrakt szobor teakfából 20 cm ! ! ! - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Absztrakt szobor
Teakfából kézzel faragott
20cm nagyságú.



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 12:10
. Absztrakt szobor teakfából 20 cm ! ! ! - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

ESPRIT CIPŐ! gyönyörű! új! ár alatt!!!!! - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

 GARANCIÁS! , cimkés. nagyon szép, vadi új esprit cipő.
kaptam, de sajnos határeset, szorit: -( ezért adom el.
egyszer a lakásban volt rajtam ugy 20 percig, zokniban.
blokkal, papirjával, ahogy mi is vettük.
 csak olcsóbban.
új ára 13990 ft.
személyesen a 17. ker-ben vehető át.
kérdezz!!
sürgős.
belső talphossz 26 cm, a cipő 40 es-
tavaly egy hasonlót hordtam, tavasztól őszig!!


Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 10:17
. ESPRIT CIPŐ! gyönyörű! új! ár alatt!!!!! - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Mellszívó + AVENT cumisüveg + AVENT pohár - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladom MEDELA bővíthető kézi mellszívómat. Újszerű állapotban van, minden tartozékával, dobozában adom. Én meg voltam vele elégedve.
Adok mellé egy 125 ml-es AVENT cumisüveget, 1-es lyukú cumival, és egy AVENT poharat, amiben remekül lehet pl a lefejt anyatejet a fagyasztóban tárolni.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 09:49
. Mellszívó + AVENT cumisüveg + AVENT pohár - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Nikon fényképezőgép - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó Nikon analóg fényképezőgép, tokkal. Több funkció és állítási lehetőség van rajta.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:52
. Nikon fényképezőgép - Jelenlegi ára: 500 Ft

Magneo I350 GPS PNA garanciális 3,5" Igo Primoval - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

ALKALMI VÉTEL!
Fél éve vásároltam az Auchanban, térkép nélkül 18 ezer Ft-ért.
Nem csak micro SD kártyát kezel, de saját 2 GB belső memóriával rendelkezik, melyre utólag lett feltelepítve
Igo Primo, Európa térképekkel.
Eszter hangja az utcaneveket is bemondja.
Párszor használtam, de közelre rosszul látok, így nekem ennél nagyobb kijelzőjűre van szükségem.
A képeken láthatóan újszerű, dobozában, autós töltővel, cerkával, USB adatkábellel, autós tartóval, magyar leírással adom.
Még fél év garancia van rá!!!
Kérem, csak akkor licitáljon, ha 3 napon belül felveszi a kapcsolatot, és 7 napon belül utal, vagy átveszi.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 07:24
. Magneo I350 GPS PNA garanciális 3,5" Igo Primoval - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Lapis József: Erővonalak - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ErővonalakA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Térey János meghatározó alkotója a kilencvenes években induló írónemzedéknek. Jelentős életművét máig élénk érdeklődés kíséri a kritika és az irodalomtörténészek részéről. A Lapis József és Sebestyén Attila szerkesztésében megjelent válogatás első, terjedelmes része a Térey-recepció maradandónak bizonyuló írásait közli, míg a második részbe az íróval készült két interjú került. A harmadik, záró egységbe A Térey-olvasás lehetőségei címmel azok a mérvadó tanulmányok kerültek, amelyek Térey János életművének keresztmetszetét nyújtják. Az írások eredeti megjelenési adataival, Térey János köteteinek bibliográfiájával, továbbá személynévmutatóval kiegészülő tanulmánygyűjtemény a kortárs magyar irodalom iránt élénkebben érdeklődő olvasók figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-236-137-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:55
. Lapis József: Erővonalak - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

OLCSÓN! Proclear Toric (3 db), havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 7 390 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, ha kontaktlencsét rendel tőlünk, rendelése során a megjegyzés részben küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely. Köszönjük! ) Kiszerelés: 3db/csomag Hordási idő: havi Elérhető dioptriák: -8. 00-tól +6. 00-ig; -8. 00 és -6. 00 között 0, 5 dioptriánként
-6 és 0. 00 között 0, 25 dioptriánként
0. 00 és +6. 00 között 0, 25 dioptriánként
Elérhető görbületek (BC): 8. 4, 8. 8   Termékleírás: Egy kontaktlencse, amely egész nap kényelmes marad! A Proclear termékcsalád az egyedi PC Technology™-nak köszönhetően egész nap komfortos érzést biztosít. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kényelmesebbnek bizonyult a legtöbb szilikon-hidrogél lencsénél. A Proclear Toric egy lágy tórikus kontaktlencse, amely az egyedi kialakításával segít korrigálni az asztigmatizmust. A tórikus lencse előnye a cilinderes szemüveggel szemben, hogy jóval nagyobb látóteret kínál, a Proclear Toric lencséktől megszokott komfort és kényelem érzésén felül. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 7 390 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 04:10
. OLCSÓN! Proclear Toric (3 db), havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 7 390 Ft

Ermesz Csaba: Fejezetek a Páli Kánonból - Jelenlegi ára: 2 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fejezetek a Páli KánonbólA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A buddhizmus legrégebbi, máig létező iskolája a théraváda buddhizmus, melynek szent iratait az első században rögzítették páli nyelven, innen a Páli Kánon elnevezés. A jelen kötet a Páli Kánon három része közül az öt részes Szutta Pitaka utolsó, Khudda-nikája nevű részének első és harmadik fejezetét tartalmazza magyar nyelven. A viszonylag rövid műveket magába foglaló Khudda-nikája első fejezete a Khudda-pátha, mely az újonc szerzetesek számára íródott elsősorban, és felöleli mindazt, amit a kezdő kolostori életről tudni kell. A harmadik fejezet, az Udána, Buddha által mondott rövid versek gyűjteménye. A hivatkozásokkal ellátott szöveg, melyet Emersz Csaba, Dharma tanító angol nyelvből ültetett át magyar nyelvre a Kőrösi Csoma Sándor Buddhista Egyetem jegyzeteként jelenik meg. ISBN: 963-9428-25-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 240 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 01:20
. Ermesz Csaba: Fejezetek a Páli Kánonból - Jelenlegi ára: 2 240 Ft

Egyéb, telefondísz, Looney Tunes, Tapsi Hapsi, - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Üzletünk szabadság miatt az alábbi időszakban ZÁRVA tart!
2011. május 26 - május 31.
Ebben az időszakban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Egyéb, telefondísz, Looney Tunes, Tapsi Hapsi, világít, JSTRAP (120)
Cikkszám: 16860
Gyártó: JSTRAPFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere lehetséges, de csak a piaci ár 50%-áért! A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre a garancia 1 hónap!
A szerviz alkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről! Személyes átvétel:
Budapest, 4. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A szállítási és garanciális feltételek résznél mindig megtalálja az érvényes szállítási díjakat.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Alcatel
105, 153, 155, 156, 301, 302, 303, 311, 320, 332, 355, 501, 511, 512, 525, 531, 535, 551, 556, 557, 565, 701, 715, 735, 735i, 756, 757, 835, C551, C552, C635, C651, E157, E158, E159, E160, E252, E256, E259, E801, O. T. (egynormás típusok), O. T. Dual, Pocket, S853
BenQ-Siemens
A35, A40, A38, A50, A52, A55, A57, A60, A62, A65, A70, A75, AF51, AL21, AL26, AP75, AX72, AX75, C25, C30, C35, C45, C55, C60, C62, C65, C70, C72, C75, C81, CF110, CF61, CF62, CF75, CFX65, CFX75, CL50, CL71, CL75, CT65, CV65, CX65, CXT65, CXV65, CX70, CX75, CXT70, E61, E71, E81, EF51, EF61, EF71, EF81, EF91, EL71, M100, M300, M35, M50, MT50, M55, M65, M75, M81, MC60, ME45, ME75, S25, S3, S4, S6, S10, SL10, S35, S40, S45, S500, S55, S65, S68, S700, S75, S81, S88, SF65, SFG75, SK65, SL42, SL45, SL55, SL65, SL75, SL80, SL91, SP65, ST55, ST60, SX1, SX45, SXG75, Xelibri típusok
HTC
7 Pro, 7 Surround, 7 Trophy, Advantage | Athena | X7500, Advantage | X7510, Aria, Artemis | P3300, Breeze | S350, Cavalier | S650, Cruiser | P3301, Desire HD, Desire Z, Desire | Bravo | A8181, Dream, Droid Incredible, Excalibur | S620, G1 | Android, Gene | P3400, Google Nexus One, Gratia, HD mini, HD2 | LEO, HD7, Herald | P4350, Hero, HTC Thunderbolt 4G LTE, Juno, Legend | A6363, Love | P3350, Magic, Magician, MAX 4G, MTeoR, Oxygen | S310, Panda | P6300, Pharos | P3470, Rose | S740, Sedna | P6500, Shift | X9500, Smart, Snap | S521, Startrek, Tattoo, Touch 2 | T3333, Touch 3G | Jade, Touch Cruise 2 | Iolite | T4242, Touch Cruise | Polaris | P3650, Touch Diamond 2 | Topaz, Touch Diamond | P3700, Touch Dual | Nike | P5500, Touch Find | Apex, Touch HD | BlackStone | T8282, Touch Pro | Raphael, Touch Pro 2 | Rhodium, Touch Viva | Opal, Touch | P3450 | Elf, Touch | P3452 | Elfin, Trinity | P3600, TyTN II | Kaiser | P4550, TyTN | Hermes | Mercury | P4500, Victor (P3702), Vox | S710, Wildfire, Wings | Volans | S730, Wizard | Prodigy
LG
510w, 5200w, 600, A110, A130, Apex, B1200, B2050, B2100, BL20, BL40, C105, C1100, C1150, C1200, C1300, C1400, C2000, C2100, C2200, C3100, C320 InTouch Lady, C3300, C3310, C3320, C900 Optimus 7Q, CB630 Invision, CE110, CG225, CG300, Cookie 3G T320, Cookie Style T310, Cosmos Touch, CU320, E900 Optimus 7, Egyéb típusok, F2300, F2400, F3000, F5100, Fathom, G4010, G4015, G510, G5300, G5400, G5500, G7020, G7030, G7050, G7100, G7130, G7500, G8000, GB102, GB106, GB110, GB115, GB125, GB130, GB210, GB220, GB230 Julia, GB250, GB280, GC900 Viewty 2 Smart, GD330, GD350, GD510 POP, GD550 Pure, GD570, GD710, GD880 mini, GD900, GD910, GM200, GM205, GM310, GM360 Viewty Snap, GM650s, GM730, GM750, GS101, GS106, GS107, GS155, GS290 Cookie Fresh, GS390 Prime, GS500, GS500 Cookie Plus, GT400 Viewty Smile, GT405, GT500, GT505, GT540 Optimus, GT550 Encore, GT950 Arena, GU230, GU280, GU285, GU292, GW300, GW330, GW370 Rumour Plus, GW520, GW550, GW620, GW800, GW820, GW880, GW910, GW990, GX200, GX300, GX500, HB620T, Incite, K230, K520, KB620, KB770, KC550 Orsay, KC560, KC780 Reina, KC910 Renoir, KE260, KE310, KE360, KE500, KE520, KE590, KE770 Shine, KE800, KE820, KE850 Prada, KE970 Shine, KE990 Viewty, KF240, KF245, KF300, KF305, KF310, KF311, KF350, KF390, KF510, KF600, KF700, KF750 Secret, KF755 Secret, KF757, KF900 Prada, KG110, KG115, KG120, KG130, KG220, KG225, KG228, KG238, KG240, KG245, KG250, KG270, KG271, KG275, KG278, KG280, KG285, KG290, KG300, KG320, KG375, KG590i, KG70, KG77, KG770, KG800, KG810 Chocolate, KG850, KG90, KG920, KG99, KH3900 Joypop, KH5200 Andro-1, KM300, KM330, KM360 Bali, KM380, KM385, KM386, KM500, KM555E, KM570 Cookie Gig, KM710, KM750, KM900 Arena, KP100, KP105, KP108, KP110, KP130, KP152, KP170, KP199, KP202, KP210, KP215, KP220, KP230, KP235, KP260, KP265, KP270, KP320, KP500 Cookie, KP501 Cookie, KP502 Cookie, KS10, KS20, KS360, KS365, KS500, KS660, KT520, KT610, KT770, KT770, KU250, KU311, KU380, KU385, KU450, KU580, KU800, KU950, KU970, KU990 Viewty, KU990i, KV380, KV800, L3100, L5100, L600v, LBA-T950, M4410, M6100, MG160, MG200, MG295, Octane, Optimus 2x, Optimus Chic E720, Optimus One P500, Optimus Q, Optimus S, Optimus T, Optimus T, Optimus Z, P500 Optimus One, P520, P7200, Quantum, S5100, S5200, Scarlet II TV, SU420 Cafe, SU920, T300 Wink, T5100, TD4000, TD7130, Town C300, TP200, U370, U400, U8110, U8120, u8130, U8150, U8180, U8210, U830, U8330, U8360, U8380, U880, U960, Vortex, Vu Plus, VX4500, VX4600, VX6000, VX6100, W3000, W7000, W7020, Wink 3G T320, Wink Style T310, Xenon
Motorola
A1000, A1010, A1600, A1800, A3100, A630, A780, A810, A830, A835, A920, A925, Accompli A008, ATRIX, Aura, BACKFLIP MB300, C115, C116, C139, C155, C168, C200, C205, C261, C300, C333, C336, C350, C350i, C380 | C385, C390, C550, C650, C651, C975, C980, CD920, CD930, COCKTAIL VE70, D160, D520, M3688, M3888, DEFY, E1000, E1070, E365, E375, E380, E398, E550, E680, E770, EM25, EM28, EM30, EM35, Flipout MB511, KRZR K1, KRZR K3, MB200 Dext, MC55, Milestone, Milestone 2 | Droid 2, MOTO ME501, Motofone F3, MPx100, MPx200, MPx220, PEBL U3, PEBL VU20, Pro, Q, Q11, Q9, RAZR maxx V6, RAZR V3xx, RAZR2 V8, RAZR2 V9, RAZR2 V9x, RIZR V6, RIZR V8, RIZR Z10, RIZR Z3, RIZR Z6w, RIZR Z8, RIZR Z9, ROKR E1, ROKR E2, ROKR E6, ROKR E8, ROKR W5, ROKR W6, ROKR Z6, SLVR L2, SLVR L6, SLVR L7, SLVR L9, Star Tac, T180, T191, T192, T193, T205, T2288, V2288, T250, T260, T280, T720, T720i, T722, Timeport L7089, P7389, Tundra VA76r, U6, U9, V1050, V1100, V150, V171, V180, V220, V235, V280, V3, V300, V360, V361, V365, V3688, V3690, V50, V51, V3c, V3i, V3x, V500, V525, V547, V550, V60, V60i, V600, V620, V635, V66, V66i, V70, V80, V878, V975, V980, VE66, W160, W161, W175, W177, W180, W181, W205, W208, W209, W213, W218, W220, W230, W231, W233 Renew, W270, W360, W375, W377, W385, W388, W396, W397, W490, W510, W7 Active Edition, ZN200, ZN300, ZN5, Összes egyéb típus
Nokia
1101, 1110, 1111, 1112, 1200, 1202, 1203, 1208, 1209, 1280, 1506, 1600, 1608, 1609, 1610, 1611, 1616, 1650, 1661, 1662, 1680 Classic, 1800, 2010, 2100, 2110, 2110i, 2220 Slide, 2300, 2310, 2323 Classic, 2330 Classic, 2600, 2600 Classic (Új változat 2008), 2610, 2626, 2630, 2650, 2652, 2660, 2680 Slide, 2690, 2700 Classic, 2710 Navigation Edition, 2720 Fold, 2730 Classic, 2760, 3100, 3109 Classic, 3110, 3110 Classic (új kiadás 2007), 3110 Evolve, 3120, 3120 Classic, 3200, 3205, 3208, 3210, 3220, 3230, 3250, 3300, 3310, 3330, 3320, 3360, 3410, 3500 Classic, 3510, 3510i, 3555, 3600 Slide, 3610 Fold, 3650, 3660, 3710 Fold, 3720 Classic, 3806, 5000, 5030 XpressRadio, 5070, 5100, 5110, 5130 XpressMusic, 5140, 5140i, 5200, 5210, 5220 XpressMusic, 5228, 5230, 5233 | 5228, 5235, 5250, 5300 XpressMusic, 5310 XpressMusic, 5320 XpressMusic, 5330 XpressMusic, 5500 Sport, 5510, 5530 XpressMusic, 5610 XpressMusic, 5630 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5730 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, 5800 XpressMusic, 6020, 6021, 6030, 6060, 6070, 6080, 6085, 6086, 6100, 6101, 6102, 6103, 6110, 6110 Navigator (új kiadás 2007), 6111, 6120 Classic, 6121 Classic, 6124 Classic, 6125, 6131, 6133, 6136, 6150, 6151, 6170, 6210, 6210 Navigator (Új változat 2008), 6212 Classic, 6216 Classic, 6220, 6220 Classic (Új változat 2008), 6230, 6230i, 6233, 6234, 6250, 6260, 6260 Slide, 6267, 6270, 6280, 6288, 6290, 6300, 6300i, 6301, 6303 Classic, 6303i Classic, 6310, 6310i, 6330 XpressMusic, 6500 Classic, 6500 Slide, 6510, 6555, 6600, 6600 Fold, 6600 Slide, 6600i Slide, 6610, 6610i, 6620, 6630, 6650, 6650 Fold, 6670, 6680, 6681, 6700 Classic, 6700 Slide, 6710 Navigator, 6720 Classic, 6730 Classic, 6760 Slide, 6790 Surge, 6800, 6810, 6820, 6822, 7020, 7070 Prism, 7100 Supernova, 7110, 7200, 7210, 7210 Supernova, 7230, 7250, 7250i, 7260, 7270, 7280, 7310 Supernova, 7360, 7370, 7373, 7380, 7390, 7500 Prism, 7510 Supernova, 7600, 7610, 7610 Supernova, 7650, 770, 7700, 7710, 7900 Crystal Prism, 7900 Prism, 8110, 8210, 8250, 8310, 8600 Luna, 8800, 8800 Arte, 8800 Carbon Arte, 8800 Gold Arte, 8800 Sapphire Arte, 8800 Sirocco, 8810, 8850, 8890, 8910, 8910i, 9000, 9110, 9110i, 9210, 9300, 9300i, 9500, C1-00, C1-01, C1-02, C2-00, C2-01, C3-00, C3-01, C5-00, C5-03, C6-00, C6-01, C7-00, E5, E50, E51, E52, E55, E60, E61, E61i, E62, E63, E65, E66, E7-00, E70, E71, E72, E73 Mode, E75, E90 Communicator, N-Gage, N-Gage QD, N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N8, N80, N800, N81, N81 8GB, N82, N83, N85, N86, N90, N900, N91, N91 8GB, N92, N93, N93i, N95, N95 8GB, N96, N97, N97 mini, X2-00, X2-01, X3, X3-02, X5-01, X6, X6 16GB, X6 32GB, X6 8GB
Panasonic
A200, A500, G450, G500, G50, G520, G600, G60, G70, GD30, GD50, GD35, GD52, GD55, GD67, GD70, GD75, GD87, GD90, GD92, GD93, GD95, VS3, VS7, X100, X200, X300, X400, X500, X60, X66, X70, X700 | 701, X800, Összes egyéb típus
Sagem
MC922, 939, MC930, MY-202c, MY-202x, MY-213x, MY-300x, MY-400v, MY-400x, MY-401c, MY-401x, MY-411v, MY-500c, MY-501c, MY-600v, MY-700x, MY-C2, MY-C2-3, MY-C3, MY-C4, MY-C4-2, MY-C5-2, MY-C5-3, MY-S7, MY-V55, MY-V56, MY-V65, MY-V75, MY-V76, MY-V85, MY-X1, MY-X1-2, MY-X2, MY-X3, MY-X3-2, MY-X5, MY-X5-2, MY-X6, MY-X6-2, MY-X7, MY-X8, MY-Z5, MY-Z55, VS1, VS2, VS3, Összes egyéb típus
Samsung
A177, A200, A237, A300, A400, A637, A657, A767 Propel, A777, A800, A837 Rugby, A867 Eternity, B100, B130, B210, B300, B320, B500, B520, BlackJack i607, C100, C110, C120, C130, C140, C170, C180, C200, C260, C270, C300, C400, C450, C510, C6112, C6620, D410, D488, D500, D500E, D510, D520, D600, D600E, D720, D730, D780, D800, D820, D830, D840, D880 Duos, D900, D900i, D980, E100, E105, E1117, E1125, E1410, E200, E210, E215, E250, E250D, E250i, E251, E2510, E300, E310, E330, E340, E350, E360, E370, E380, E390, E420, E480, E490, E500, E530, E560, E570, E590, E600, E610, E620, E630, E640, E700, E710, E715, E720, E730, E740, E760, E770, E780, E800, E810, E820, E830, E840, E850, E860, E870, E880, E890, E898, E900, E950, F110, F200, F210, F250, F268, F270 Beat, F300, F310 Serenata, F330, F400, F480, F488 TouchWIZ, F490, F500, F700, G400, G600, G800, G810, Google Nexus S i9020
i9023, GT-B2100 Xplorer, GT-B2700, GT-B3210, GT-B3310, GT-B3410, GT-B3410W Ch@t, GT-B5310, GT-B5620 OmniaPro 5, GT-B5702 Duos, GT-B5722 Duos, GT-B6520 Omnia PRO 5, GT-B7300 OmniaLITE, GT-B7320 OmniaPRO, GT-B7330, GT-B7350 Omnia PRO 4, GT-B7610 OmniaPRO, GT-B7620 Giorgio Armani, GT-C3010, GT-C3050, GT-C3060R, GT-C3100, GT-C3110, GT-C3200 Monte Bar, GT-C3212, GT-C3300K Champ, GT-C3370, GT-C3510 Genoa, GT-C5010, GT-C5130, GT-C5212, GT-C5220, GT-C6625, GT-E1070, GT-E1080, GT-E1100, GT-E1107 Crest Solar, GT-E1110, GT-E1120, GT-E1130, GT-E1150, GT-E1170, GT-E1210, GT-E1310, GT-E1360, GT-E2100B, GT-E2120, GT-E2152, GT-E2210B, GT-E2370, GT-E2550 Monte Slider, GT-I5500 Galaxy 5, GT-i5510 Galaxy 551, GT-I5700 Galaxy Spica, GT-i5800 Galaxy 3, GT-i6410 M1, GT-I7500 Galaxy, GT-i8000 Omnia II, GT-i8320, GT-i8510 innov8, GT-i8520 Beam, GT-i8700 Omnia 7, GT-i8910 Omnia HD, GT-i9000 Galaxy S, GT-i9100 Galaxy s2, GT-M2520 Beat Techno, GT-M2710, GT-M3710 Corby Beat, GT-M5650 Lindy, GT-M6710, GT-M7500, GT-M7600 Beat DJ, GT-M8800 Pixon, GT-M8910 Pixon12, GT-P1000 Galaxy Tab, GT-S3030, GT-S3100, GT-S3110, GT-S3200, GT-S3310, GT-S3370, GT-S3500, GT-S3550 Shark 3, GT-S3600, GT-S3650 Corby, GT-S3850 Corby II, GT-S5050, GT-S5150f, GT-S5200, GT-S5230 STAR, GT-S5250 Wave 2, GT-S5320, GT-S5330 Wave 2 Pro, GT-S5350 Shark, GT-S5510, GT-S5530, GT-S5550 Shark 2, GT-S5560 Marvel, GT-S5570 Galaxy mini, GT-S5600 Preston, GT-S5620 Monte, GT-S5780 Wave 578, GT-S5830 Galaxy Ace, GT-S7070 Diva, GT-S7220, GT-S7230E Wave 723, GT-S7330, GT-S7350, GT-S7550 Blue Earth, GT-S8000 JET, GT-S8300 Ultra Touch, GT-S8500 Wave, GT-S8530 Wave II, i200, i300, i300x, i320, i450, i530, i550, i560, i570, i600, i620, I6210, i637 Jack, i640, i710, i7110, i730, i740, i7410, i750, i770 Saga, i780, i900 Omnia, i907 Epix, Impression, J150, J165, J300, J400, J600, J610, J700, J750, J800 Luxe, L170, L310, L320, L600, L700, L760, L770, L780, L810V, L870, M110, M130, M140, M150, M200, M300, M310, M3200 Beat s, m3510, M600, M610, M620, M900 Moment, N100, N400, N600, N620, P100, P180, P200, P250, P260, P270, P300, P310, P400, P510, P520 Armani, P730, P900, P930, P940, P960, Propel Pro, Q200, R200, R210, S100, S105, S300, S3030 Tobi, S341, S342i, S400, S500, S9402 Ego, SGH600, 2100, 2400, T100, T109, T119, T200, T219, T229, T339, T400, T459 Gravity, T500, T509, T595, T919 Behold, T929 Memoir, U100, U300, U600, U700, U800 Soul, U810 Renown, U900 Soul, V200, V205, V820L, X100, X140, X150, X160, X200, X210, X300, X400, X430, X450, X460, X480, X490, X500, X510, X520, X530, X600, X620, X630, X640, X650, X660, X670, X680, X700, X800, X810, X820, X830, Z105, Z107, Z110, Z130, Z140, Z240, Z300, Z310, Z320i, Z370, Z400, Z500, Z510, Z540, Z560, Z600, Z620, Z630, Z650i, Z720, ZM60, ZV10, ZV30, ZV40, ZV50, ZV60, összes egyéb típus
Sharp
770SH, GX-10, GX-10i, GX-15, GX-17, GX-20, GX-25, GX-29, GX-30, GX-40, TM100, TM200
Sony
C5, J5, J6, J7, J70, Z1, Z5, Z7, Z70
SonyEricsson
318, 337, 388, 628, 688, 868, 888, A1018, 768, 788, T10, T18, A2618, A2628, Aino, Aspen, C510, C702, C901 Greenheart, C902, C903, C905, Cedar, D750i, Elm J10i, F100 Jalou, F305, F500, G502, G700, G700 Business Edition, G705, G900, Hazel J20, J100i, J110i, J120i, J132, J200, J210, J220i, J230i, J300, J300i, Jalou D&G, K200i, K220i, K300i, K310i, K320i, K330, K500, K508i, K510i, K530i, K550i, K550im, K580, K600, K608i, K610i, K610im, K618, K630, K660i, K700, K700i, K710i, K750i, K770i, K790i, K800i, K810i, K850i, M600i, Naite J105, P1i, P800, P802, P900, P910, P910i, P990i, R300, R306, R310, R320, R380, R520, R600, S302, S312, S500i, S600i, S700, S700i, S710a, Satio, Spiro, T100, T105, T20, T200, T220, T226, T230, T250i, T28, T29, T280i, T290, T290i, T300, T303, T310, T39, T610, T630, T65, T650i, T66, T600, T68, T68i, T700, T707, T715, V600, V630i, V640i, V800, Vivaz pro, Vivaz U5, W150 Yendo, W200i, W205, W300i, W302, W350i, W380i, W395, W508, W550i, W580i, W595, W600i, W610i, W660i, W700i, W705, W710i, W715, W760i, W800i, W810i, W850i, W880i, W888, W890i, W900i, W902, W910i, W950i, W960i, W980, W995, Xperia A8, Xperia Play, Xperia Pureness, Xperia X1, Xperia X10, Xperia X10 mini, Xperia X10 mini pro, Xperia X10 mini pro2, Xperia X12 Anzu Arc, Xperia X2, Xperia X5 Pureness, Xperia X8, Yari, Z1010, Z200, Z250i, Z300, Z310i, Z320i, Z500, Z520i, Z530i, Z550i, Z555i, Z558i, Z600, Z610i, Z700i, Z710i, Z750, Z770i, Z780i, Z800i, Zylo
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM33631


Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 23:25
. Egyéb, telefondísz, Looney Tunes, Tapsi Hapsi, - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Bőr irattartó tok--50-es évekből - Jelenlegi ára: 800 Ft

17x10 cm.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 21:43
. Bőr irattartó tok--50-es évekből - Jelenlegi ára: 800 Ft

MENDAN THERMAL HOTEL**** & AQUALAND 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

MenDan Thermal Hotel & Aqualand****superior
308 szoba két épületben, átlagosan 30m2 szobamérettel, 7 medence közel 450m2 vízfelülettel, 2 étterem, 33 méteres büféasztal a reggelinél és a vacsoránál, több mint száz féle szépészeti kezelés, több mint félszáz különböző gyógy- és kényeztető masszázs, több mint félszáz sport- és programlehetőség, több mint félszáz szakmai díj- és elismerés, 180 mosolygó munkatárs, 11 év tapasztalat piacvezető pozícióban, több mint 150. 000 elégedett vendég. Tartozzon Ön is közéjük és ismerje meg a "MOSOLY NÉGY CSILLAGÁT" a zalakarosi MenDan Thermal Hotel & Aqualand****superior – ban!
Az ajánlat tartalma
* 1x üdvözlő ital * 2 éjszakai szállás kétágyas szobában 2 felnőtt részére bőséges büféreggelivel és büfévacsorával 33 méteres büféasztalunkról * a szálloda fürdőkomplexumának, az „ Aqualandnak” használata vasárnaptól csütörtökig, 7-21 óráig, szombaton és pénteken 7-22 óráig (úszó-, termál- és élménymedence, pezsgőfürdő, Kneipp medence, pancsoló) * szauna, szauna showk, egyedülálló élményzuhanyok, gőzkabin, merülő medence * trópusi pihenőszoba, fitness terem kardio-fitnessgépekkel, napozó és panorámaterasz * fürdőköpeny * Nordic Walking, reggeli torna, vízi torna, gerinctorna, 5 tibeti jógagyakorlat * játszóház és gyermekprogramok *
Külön fizetendő:
Parkolás 800, - Ft/autó/éjszaka, Idegenforgalmi adó: 390, - Ft/fő/éjszaka
Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások:
Manadara Wellness Resort: több mint 50 féle masszázs, terápiás és orvosi szolgáltatások, Topáz Szépségszalon: fodrászat, kozmetika, test kezelések, aromafürdő,
anti ageing kezelések, manikűr, pedikűr, szolárium. Egész napos program lehetőségek – sport és szabadidős kikapcsolódás, kirándulás.
A környéken elérhető programajánlatok
Tenisz, lovaglás, borkóstoló, futball, horgászat, kerékpározás, quad.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2011. december 21. – kivéve kiemelt időszakok, a szállodával előre egyeztetett időpontban.
Egyéb megjegyzések:
Sajnos üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Tétel száma: 1605


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 20:00
. MENDAN THERMAL HOTEL**** & AQUALAND 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Rózaszín sapka - Jelenlegi ára: 400 Ft

1 db rózsaszín sapka


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 18:14
. Rózaszín sapka - Jelenlegi ára: 400 Ft

Adams nagyon csajos farmer kantáros ruha 92-es - Jelenlegi ára: 890 Ft

Itt egy Adams nagyon csajos, kantáros farmer ruhára licitálhatsz. 92-es. Hiányzik a kantárról az egyik gomb.
Folyamatosan töltök fel rucikat, nézzél be többször is!
Mérek is ha kéred!



Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 16:28
. Adams nagyon csajos farmer kantáros ruha 92-es - Jelenlegi ára: 890 Ft

2011. május 29., vasárnap

Karl Lagerfeld női farmer LEÁRAZVA!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Fekete, szűk, sztreccs, 29/34-es karl lagerfeld női farmer eladó. Kétszer volt rajtam, eredeti ára 45. 000 forint volt. (A centiméterben megadott méret - fent - megközelítőleg jó, nem tudtam milliméterre lemérni. ) A nadrág cipzárjának a felhúzója vagy eredetileg rövid, vagy letörött(? ).
A kép illusztráció, de ilyen, feketében!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 15:45
. Karl Lagerfeld női farmer LEÁRAZVA!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

6 Pár Női zokni 39-42ig - Jelenlegi ára: 650 Ft

Tisztelt vásárló!
Az ár 6 pár zoknira  vonatkozik 39-42 ig méretben!!
 
További termékekhez katt a szövegre
TANGÁK
MELLTARTÓK
FÉRFI ZOKNIK
NŐI ZOKNIK


Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 13:59
. 6 Pár Női zokni 39-42ig - Jelenlegi ára: 650 Ft

UJ FERFI BOR MUNKAS BAKKANCS 43-AS MUNKARUHAZATI - Jelenlegi ára: 999 Ft

UJ BOR FERFI MUNKAS BAKKANCS 43-AS.
VASTAG CSUSZASMENTES GUMITALP A BOKANAL KORBEN BELELT PARNAZOTT.
A BAKKANCS UJ, SOSEM HASZNALT, MINDENFELE SERULESTOL MENTES.
NINCS MINIMAL AR!!!


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-09 10:59
. UJ FERFI BOR MUNKAS BAKKANCS 43-AS MUNKARUHAZATI - Jelenlegi ára: 999 Ft

Nagyon szuper ultra vékony női térdnaci M - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Eladó a képen látható M-esnői naci. Bármilyen méretben(s-xl)lehet belőle rendelni. Nekem is van, én bő fazonú pólóval hordom, nagyon csinos. Más barátnőm futni jár ő azért vett belőle. Nagyon szuper ultravékony anyag, viszont nem látszik át. A nagy melegben szinte megkönnyebülés ezt magamra kapni, és nem izzadok bele. Ha most vásárolsz, több termék esetén megbeszélés szerinti kedvezmény, sőt ha ki tudod, és szeretnéd használni, ajándékba csinálok neked, vagy bármelyik családtagodnak, barátnődnek fél áron műkörmöt(2500ft), igény esetén kézre lábra(5000ft). Postát csomagolás után írok, köszi hogy benéztél, jó licitálást!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 09:41
. Nagyon szuper ultra vékony női térdnaci M - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Adópengő tízezer és ötszázezer alacsony sorszám! - Jelenlegi ára: 600 Ft


Képen látható állapotban!
Egyszerűen szuper!
Ilyen nincs! itt csak most és önnek kettőt!
A 10000 adópengő extra alacsony sorszám! D11 00040!
És 5970/1946-os rendelettel!
A 500000 adópengő elcsúszott hátlappal!
És mind a kettő szinte hajtatlan!
És nincs minimálár!
Licitálj annyit amennyit megér neked!
A licit megnyerése után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot.
ÉS utánvéttel nem postázom, és csak ajánlottan postázom esetleg elsőbbségivel is.
Kérem nézze meg a többi aukciómat találsz benne több bankjegyet is.



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 09:12
. Adópengő tízezer és ötszázezer alacsony sorszám! - Jelenlegi ára: 600 Ft

Hímzett terítő horgolt széllel - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Hímzett  - horgolt terítő .
Átmérő: 110 cm
Két kis hibája van, fotóztam!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, SZERDÁNKÉNT 17. 00-KOR A NYUGATINÁL, VAGY POSTÁZOM!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 06:17
. Hímzett terítő horgolt széllel - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Autóhifi kábelszett 10mm2 - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Tartalma: 5+1 méter 10-es tápkábel, 5 méteres dupla árnyékolású RCA kábel kapcsolószállal, 1 méter 1, 5-es subkábel, AGU biztosítékház, 30 amperes biztosíték, 6 db kábelsaru.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 05:25
. Autóhifi kábelszett 10mm2 - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Civil társadalom, demokrácia, politikum - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Civil társadalom, demokrácia, politikumA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
A párizsi College de France világszerte elismert professzora nem politológusként vagy politikatörténészként határozza meg önmagát. Érdeklődésének középpontjában a politikum áll, mely - mint azt a kötete záró tanulmányaként olvasható 2002-es székfoglalójában részletesen kifejti - a hatalomról és a törvényről, az államról és a nemzetről, az egyenlőségről és az igazságról, az azonosságról és a különbözőségről, az állampolgárságról és a polgári magatartásról szól, vagyis mindarról, ami a hatalom gyakorlásáért folytatott pártos versengés, az egyik napról a másikra zajló kormányzati cselekvés és az intézmények mindennapi életének közvetlen hatókörén túl a politikai közösséget alkotja. Ennek tükrében veszi számba Franciaország elmúlt két és fél évszázadának politikum-történetét. A felvilágosodás korától a gondoskodó állam és a szociális állampolgárság témaköréig nyúló tabló a politikáról való gondolkodás vizsgálata, amely átível az eszmetörténet, a politológia és politikatörténet, sőt a társadalomtörténet felett is. A Pierre Rosanvallon eddigi munkásságának legérdekesebb darabjaiból készült válogatás nem könnyű olvasmány, elsősorban a téma iránt érdeklődők körében fog nagy érdeklődést kiváltani. A lábjegyzetekkel ellátott könyvet névmutató zárja. ISBN: 978-963-9350-59-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 02:40
. Civil társadalom, demokrácia, politikum - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Védőtok BlackBerry 9000 Barely There fehér Rubber - Jelenlegi ára: 3 370 Ft

  Termék információk
Védőtok BlackBerry 9000 Barely There fehér Rubber CMBB9000BT-WHT CASE-MATE (képernyővédő fóliával és törlőkendővel)
Eredeti CASE-MATE termék
Kompatibilis készülékek:
Blackberry: 9000 Bold
SS45151
-vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 3 370 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 00:06
. Védőtok BlackBerry 9000 Barely There fehér Rubber - Jelenlegi ára: 3 370 Ft

Robogóhoz csomagtartó doboz, olcsón, nagy méret!!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó egy nagy méretű robogóhoz való csomagtartó doboz! Minden alkatrésze megvan, a képen látható állapotban!
AZ aukció csak 3 napig tart!!



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 22:34
. Robogóhoz csomagtartó doboz, olcsón, nagy méret!!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Nintendo 64 játék - Hexen - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Nintendo 64 játékkonzolra Hexen játék!  A termék Fix áras tehát azonnal elvihető, nem kell megvárni az aukció végét!
Személyesen Győrben vehető át. Illetve a mindenkori postai díjszabás szerint postázok. A termék kifizetésére egy hetet várok, de a nyertest megkérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, különben a terméket újra felrakom és negatívot adok. Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.
Nézze meg a többi termékeimet is, mert rengeteg más Nintendo, Sega, Game Boy, Playstation, Xbox konzolt és játékokat is találhat. Köszönöm!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 21:19
. Nintendo 64 játék - Hexen - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Ed Hardy Női karóra Rózsaszín!!!! - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Divatos Női   Ed Hardy Karóra!!!



Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 19:44
. Ed Hardy Női karóra Rózsaszín!!!! - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Skechers cipő - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

39-es méretű Skechers cipő, belső tph: 26 cm


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 18:11
. Skechers cipő - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

2011. május 28., szombat

Játék Baba kocsi - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Játék Baba kocsi Eladó!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 16:59
. Játék Baba kocsi - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Berecz Sándor - Magyarország művelődésének történe - Jelenlegi ára: 5 800 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
235354
Berecz Sándor
Magyarország művelődésének története
Berecz Sándor: Magyarország művelődésének története.
Szentes, 1905, Szerző, (Kner ny. ) 288. /4/p.
Korabeli félvászon kötésben.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 15:18
. Berecz Sándor - Magyarország művelődésének történe - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

S.Oliver lány póló - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó a képen látható S. Oliver lány póló. Nem szakadt, mosva van. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 13:24
. S.Oliver lány póló - Jelenlegi ára: 600 Ft

Vargyas Péter - A pénz története Babilóniában az p - Jelenlegi ára: 2 975 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
225992
Vargyas Péter
A pénz története Babilóniában az pénzverés előtt és után
Sorozatunkat nem is kezdhettük volna méltóbban, mint Vargyas Péter akadémiai doktori disszertációjának a közreadásával. A közelmúltban tragikusan elhunyt nemzetközi hírű szerző gazdaságtörténeti kutatásai során az ókori Kelet egészét vetette vizsgálat alá. Első tanulmányaiban Ugarit társadalmának és kereskedelmi rendszerének a kérdéseit fejtegette, majd érdeklődése Babilónia ártörténete felé fordult. Kutatói pályájának utolsó éveiben főként az ókori Kelet pénzhasználata, pénztörténete, a keleti civilizációk mentalitásának problémái foglalkoztatták.
E munkájában elsősorban az ókori Babilónia pénztörténetével foglalkozik, beágyazva teljes ókori Kelet gazdaság- és pénztörténetébe. A magyar és nemzetközi szakirodalomban egyaránt hiánypótló könyvet kézbe véve az Olvasó az ókori Babilónia nyerhet betekintést. A fejezetek izgalmas fordulatokkal mindenekelőtt arra a kérdésre keresik a választ, hogy volt-e, vagy nem pénz a pénzverés ,, megszületése" Mezopotámiában? Egyáltalán ókori Keleten?
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 12:16
. Vargyas Péter - A pénz története Babilóniában az p - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Eredeti Puma szabadidő nadrág - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eredeti Puma, férfi, féllábszárig érő szabadidő nadrág!
Kitűnő állapotban, ajándékba lett véve, egyszer lett felvéve, egy kipróbálás erejéig, de hordva nemvolt.
M-es férfi méret.
Ha elnyerte tetszésedet akk írj bátran, válaszolok : )


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 11:54
. Eredeti Puma szabadidő nadrág - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Ray Ban Aviator 3025 arany barna napszemüvegek,Új! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Sziasztok! : )
Ray Ban Aviator 3025 típusú szemüvegeket bocsájtok fix-áras aukcióba.
Ezen az aukció keretén belül ARANY/BARNA színű szemüveget vásárolhatsz.
Termékeim között megtalálod más színekben is, de ha az általad keresett színt vagy fazont nem találod, írj nekem és ha tudok beszerezni felteszem neked aukcióba!
A termék külföldről érkezik rendelésre, szállítási idő légipostával 2-4 hét között mozog (általában 2 hét alatt már megérkezik hozzád), de ha EMS-el kéred, akkor már egy hét alatt megérkezik a termék a rendelés továbbításától számítva. A külföldi csomag hozzám érkezik, majd neked ajánlott küldeményként továbbítom.
Az árban benne van a szemüveg, a törlőkendő, a leírás és a tok!
A szemüveg légipostával: 5000+500(ajánlott posta)=5500Ft
A szemüveg EMS-el: 5000+1000(EMS)+500(ajánlott posta)=6500Ft.
Ahány szemüveget kérsz, annyit írj be a rublikába!  : )
Bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!
Üdv.: Attitude



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 10:32
. Ray Ban Aviator 3025 arany barna napszemüvegek,Új! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

malaguti ciak 100 főtengely - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

gyári kifogástalan 100cc csak a főtengely eladó. gyári szuper!



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 08:00
. malaguti ciak 100 főtengely - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

1871.Hírlapbélyeg /1400/ - Jelenlegi ára: 560 Ft

pecsételt


Jelenlegi ára: 560 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 06:40
. 1871.Hírlapbélyeg /1400/ - Jelenlegi ára: 560 Ft

LG GT405 - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

MOBILBAN IS A LEGNAGYOBB! Gyors HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 30. 000 Ft felett INGYEN! Új és használt mobiltelefonok adás-vétel , szervizelés! ---------------------------------------------------------------Kérjük telefon esetén megrendelésnél érdeklődjön , hogy jelenleg van e raktáron a választott szín! Az akciós árat cégünk a készlet ereéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük! Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket, úgy még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül. Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 30. 000 Ft alatti rendelés esetén 1. 500 Ft
30. 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESA fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön! Cégünk jogosult az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 48 § alapján különbözeti adózás szerint adózni. Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
Kijelző védő fólia
Memória kártya
Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket!


Jelenlegi ára: 31 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 04:41
. LG GT405 - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

OLCSÓ! PureVision Spheric 6 db, havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, ha kontaktlencsét rendel tőlünk, rendelése során a megjegyzés részben küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely. Köszönjük! ) Kiszerelés: 6db/csomag Hordási idő: havi Elérhető dioptriák: -12. 00-től +6. 00-ig; -12. 00 és -6. 00 között 0, 5 dioptriánként
-6 és 0. 00 között 0, 25 dioptriánként
0. 00 és +6. 00 között 0, 25 dioptriánként Elérhető görbületek (BC): 8. 6   Termékleírás: A Bausch&Lomb PureVision kontakt lencséje volt az első, amely AerGel™ anyagot használta, ezáltal biztosítva Önnek a rendkívüli éleslátást és kényelmet. Az egyedülálló optikai kialakításának köszönhetően sikeresen csökkenti a szférikus aberrációt – ez az a természetes állapot ami miatt homályosnak, ködösnek látja a környezetét-. A speciálisan lekerekített széle biztosítja a mindennapi kényelmet. Az AerGel™ teszi a PureVision lencséket rendkívűl egészségessé és kényelmessé. Ez elegendő oxigént juttat a szembe, és megakadályozza a fehérje lerakódást. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 03:53
. OLCSÓ! PureVision Spheric 6 db, havi kontaktlencse - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

H&M együttes 86os,98as - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

HundM fehér kígyó mintás póló 86-osméret, HundM halásznadrág  patentos gumis derekú kíváló minőségű.  


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 23:45
. H&M együttes 86os,98as - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

CABOT, MEG - A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁ - Jelenlegi ára: 1 861 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
184470
CABOT, MEG
A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁLYAI KEZDŐ TINIKNEK
Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell válnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől. Azonban speciális szabálygyűjteménye segítségével Allie minden helyzetben feltalálja magát a maga vidám és vagány módján.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 861 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 22:10
. CABOT, MEG - A KÖLTÖZÉS NAPJA - ALLIE FINKLE SZABÁ - Jelenlegi ára: 1 861 Ft

PÓLÓVÁSÁR ADIDAS 500FTRRÓL/ 46 - Jelenlegi ára: 500 Ft


PÓLÓVÁSÁR!!!!! !!!!! !!!!
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ ADIDAS PÓLÓ, HALVÁNYLILA SZINBEN. EREDETI DE SAJNOS A CÍMKE KI LETT VÁGVA MERT BÖKTE A NYAKAT.
KEDVES VÁSÁRLÓ! FELHÍVOM FIGYELMED ÉN CSAK AJÁNLVA POSTÁZOK EZÉRT NE IS KÉRD A SIMA POSTÁZÁST. 1HÉTEN BELÜL JELENTKEZZ AZ E-MAILEMRE ILLETVE MAX 10NAPOT TUDOK VÁRNI A FIZETÉSRE UTÁNA NEGATÍVOT ADOK. TERMÉSZETESEN LEHETNEK KIVÉTELEK MEGBESZÉLJÜK. ENNEK TUDATÁBAN  JÓ LICITÁLÁST KÍVÁNOK


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 21:00
. PÓLÓVÁSÁR ADIDAS 500FTRRÓL/ 46 - Jelenlegi ára: 500 Ft

2011. május 27., péntek

1992 Csapó Gábor, vízilabda fotó - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eredeti fotó. Méret: 23x18cm.
Amennyiben legalább tíz tételt egyszerre megvásárol, én fizetem a postaköltséget (ajánlott, elsőbbségi, tértivevény).
3732.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 19:57
. 1992 Csapó Gábor, vízilabda fotó - Jelenlegi ára: 800 Ft

Tündéri kánikula ruci 98-es - Jelenlegi ára: 351 Ft

Átvehető a Blahától 2 percre a Rákóczi úton.


Jelenlegi ára: 351 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 19:12
. Tündéri kánikula ruci 98-es - Jelenlegi ára: 351 Ft

The Producers Double Downer wobbler!!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Az aukció tárgya egy bontatlan The Producers Double Downer wobbler 2-es méretben,  fogós nappali színben. Kiváló minőségű amerikai műcsali extra erős 3X sós víz álló VMC horgokkal. Harcsára és süllőre ajánlom. Gyártása sajnos több mint tíz éve megszűnt, egyre nehezebb hozzájutni.
Az ár tartalmazza a postaköltséget is!!!!
Személyes átvételre Egerben és kéthetente Székesfehérváron van lehetőség.         
      Ide kattintva még több minőségi wobblert találsz!


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 18:16
. The Producers Double Downer wobbler!!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Új Disney napfényroló - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Új Disney napfényroló
 
 
• tapadókorongokkal az oldalsó ablakra rögzíthető
• szinte minden autó ablakára rögzíthető
• visszacsévélő mechanizmus
Országos házhozszállítás futárral!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 16:32
. Új Disney napfényroló - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Adidas Sipcsontvèdö - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Adidas Sì pcsontvè dö
 
Adidas mà rkà jù FC Bayern München felirattal ellà tott sipcsontvè dö.
TÜV à ltal ellenörzöt 1 osztà lyù termè k.
Optimà lis vè delmet nyù jt. Szè les gumival è s tè pözà rral ellà tott.
Tisztità s alacsony höfokön kè zzel.
Mè retek: XL a kb. 190 cm testmagassà gù szemè lyeknek.
Sipcsontvè dö mè retek hossza: 24 cm
szè lessè ge: 18 cm
sù lya: 0, 200 kg
Mè retek: L a kb. 180 cm testmagassà gù szemè lyeknek.
Sì pcsontvè dö mè retek hossza: 22 cm
szè lessè ge: 15 cm
sù lya: 0, 160 kg
Magyar nyelvü termè k tà jè koztatò füzet.
Fixà r 3790, -Ft+500, -Ft postaköltsè g


Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 15:59
. Adidas Sipcsontvèdö - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Digitális mérleg 35 kg-ig - Jelenlegi ára: 5 690 Ft

Gyári adatok: mérés határ: 5g- 35 kg, 5g pontosság
kétoldali kijelző sor
aktiválható háttérvilágítás a kijelző soron
vízzáró billentyűzet,
akku üzemmód beépített töltővel
rozsdamentes ( inox ) mérőtálca 34x23cm lap
árszorzós, memo üzemmód
tárazó funkció
üzemszünet funkció
súlya 6kg magasság 17 cm


Jelenlegi ára: 5 690 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 10:08
. Digitális mérleg 35 kg-ig - Jelenlegi ára: 5 690 Ft

Nyírő József - Uz Bence - Jelenlegi ára: 2 210 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
82308
Nyírő József
Uz Bence
Az őstermészet romlatlan emberének történetét átszövi
és gyönyörűen kihímezi Nyirő József prózában is költői
nyelve, gyönyörű és folyamatos mesélőkészsége. Hol
édes, hol keserű humora a legtragikusabb helyzeteket
is emberien sokszínűvé és mélyen a lélekbe gyökerező
igazzá teszi. A székely nép lelkének ezerféle
megnyilvánulása és hangulata egymást követi Uz Bence
havasi életének során, melynél igazabban és többféle
színben még senki sem rajzolta meg a ezékely népet. A
nemrégen megjelent könyv máris felhívta a nem magyar
nyelvű művelt közönség figyelmét is, és értesülésünk
szerint egy nagy bukaresti kiadóvállalat lépéseket
tett a könyv román nyelvre való lefordítása érdekében.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 210 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 09:10
. Nyírő József - Uz Bence - Jelenlegi ára: 2 210 Ft

Toshiba PDA Amerikából - WIFI, Bluetooth - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Toshiba E740 PDA. Microsoft Pocket PC 2002 szoftver gyári alkalmazásokkal (pl. Word, Excel), 32MB ROM, processzor:
Intel PXA250 400MHz, WIFI, infra, bluetooth, 64 MB memokártya. Idén vettem Amerikában, ezért 110 V-os hálózati
töltő van hozzá (átalakító szükséges az itthoni használathoz). USB port, színes kijelző. A készülék szép állapotban van, de
az akksi gyenge, én hálózatról használtam. CSERE (beszámítás) ÉRDEKEL HASONLÓ CUCCRA!!
A csomag tartalma:
a készülék
hálózati töltő (110V)!!
stylus
dokkoló
szoftver és használati útmutató CD-n
64 MB memokártya



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 07:32
. Toshiba PDA Amerikából - WIFI, Bluetooth - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Színes virágos,masnis lány kalap,3-5év, 52 cm - Jelenlegi ára: 690 Ft

Színes virágmintás könnyű nyári kalap kislánynak.
Vidám mintával, kis masnival.
Belső kerülete 52-53 cm.



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 06:43
. Színes virágos,masnis lány kalap,3-5év, 52 cm - Jelenlegi ára: 690 Ft

Dickens, Charles - COPPERFIELD DÁVID - Jelenlegi ára: 1 785 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
13155
Dickens, Charles
COPPERFIELD DÁVID
Charles Dickens a 19. századi angol realista
regényirodalom legjelentősebb alakja. 1850-ben jelent
meg ez a regénye, melynek központi témája a szegénység
és a kiszolgáltatottság. Hőse egy kisfiú, az ő
szenvedésein keresztül tárul fel a felnőtt-társadalom
gonosz, embertelen világa.
Az író alakjai sorsát részvéttel, felfokozott
érzelmekkel, őszinte és mély humanizmussal, humorral
ábrázolja.
Az enciklopédikus igényű nagy összefoglalás az alkotó
legjellemzőbb látomása a világról, egyben nem is
túlságosan burkolt önéletrajz.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 785 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 03:11
. Dickens, Charles - COPPERFIELD DÁVID - Jelenlegi ára: 1 785 Ft

Szíria 100 pounds 2009-10 ÚJ UNC - Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Szíria 100 pounds 2009-10 ÚJ UNC


Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 02:18
. Szíria 100 pounds 2009-10 ÚJ UNC - Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Sayfo Omar: Allah vendégei - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Allah vendégeiA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A világ leggyorsabban terjedő vallása az iszlám. A több mint másfél milliárd muszlim közül azonban évente csupán pár millió hívőnek adatik meg, hogy véghezvigye az iszlám öt pillérének egyikét, amely nem más, mint a haddzs, azaz a mekkai zarándoklat. A szíriai-magyar származású Sayfo Omar - a Magyar Demokrata szakírója - részese lehetett e sok muszlim számára csak vágyként emlegetett ceremóniának. A több mint százhúsz oldalas, fűzött kötet különleges útinapló, amelyben az európai kultúrában nevelkedett muszlim szerző nem csupán végigkalauzolja az olvasót a haddzs útvonalán és rítusain, de mindazokról a történelmi, vallási, kulturális, politikai és gazdasági tényezőkről is szót ejt, amelyek a zarándoklattal és általában, a mai iszlám világgal kapcsolatban felmerülnek. A kötet első fejezetei lényegre törő, precíz leírását nyújtják az iszlám alapításának, legfontosabb tanainak, szokásainak, melynek keretében részletesen olvashatunk magáról a zarándoklatról, annak menetéről. A rövid alapozást követően elindulunk a Mekka felé vezető úton, kezdve a zarándokok számára szervezett speciális repülőúttól a Kába megkerülésén át egészen a Próféta városáig. A leírás különlegessége, hogy a szerző bennfentesként éli át, mégis európai szemmel kíséri végig saját vallásának rítusait, csatornát teremtve az iszlám idegenszerű, egzotikus világa és a magyar olvasóközönség között. A kötet további erényét képezik a jó minőségű, színes fényképek, amelyeken keresztül bárki részesévé válhat e sok millió hívő által közösen végzett rítus pillanatinak. A kiadvány bátran ajánlható az iszlám, az arab kultúra, illetve a kulturális antropológia iránt érdeklődők számára. ISBN: 978-963-9765-33-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 510 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:55
. Sayfo Omar: Allah vendégei - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Mari - Jelenlegi ára: 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Noszty fiú esete Tóth MarivalA könyv listaára: 498 Ft. Leírás:
Mikszáth legismertebb dzsentriregénye, a hozományvadász léha Noszty Feri felsülésének története igényes, szép, strapabíró kiadásban kerül ezúttal az olvasók kezébe. ISBN: 978-963-684-412-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 410 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 22:42
. Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Mari - Jelenlegi ára: 410 Ft

H&M póló M-L méret Új állapotú - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

H&M pamut póló
S-méretet jelöl, de M-L méretre ajánlom, nyúlik
Új állapotú!
Alap Méretek:
váll: 36cm
mell: 39cm
hossz: 68cm
Személyesen csak a XVI. kerületben vehető át!!!!



Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-24 22:09
. H&M póló M-L méret Új állapotú - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

2011. május 26., csütörtök

Blanck, Ulf: Pánik a Paradicsomban - Jelenlegi ára: 1 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pánik a ParadicsombanA könyv listaára: 1750 Ft. Leírás:
A nyári szünidő idejére Rocky Beach-et ellepik a ráérő, játszó gyerekek. Ilyen kalandvágyó csibészek Charlie, Tom és Peter is, akik szoros barátságuk jeléül megalapítják a CTP triót. Titkos bandájuk különféle rejtélyek megoldására specializálódik a nyári napokra. ISBN: 978-963-7461-24-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 435 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 20:45
. Blanck, Ulf: Pánik a Paradicsomban - Jelenlegi ára: 1 435 Ft

F&D csinos lány felső - Jelenlegi ára: 300 Ft

szép kis felsöhibátlan, kédésed van irj.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 20:27
. F&D csinos lány felső - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kislány cipőcsomag - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó 1-1, 5 éves kislány cipőcsomag 17, 18, 19-es méretű, szép állapotban! A cipők használtak, nem újak, ennek tudatában licitálj!   A csomag tartalma:
1 pár rózsaszín 17-es vászonszandál, nagyon megkímélt állapotban, 1 pár 18-es narancs-kék polifoam szandál,   1 pár kék 19-es kiscipő.
Köszönöm, hogy benéztél, nézd meg a többi aukciómat is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 17:54
. Kislány cipőcsomag - Jelenlegi ára: 1 Ft