2012. február 13., hétfő

Haldorado Hybrid Pellet-Nagy ponty! NE HAGYD KI! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Haldorado Hybrid Pellet-EZT NE HAGYD KI!!!
A LICIT 15DB SÜLLYEDŐ ÉS 15DB LEBEGŐ PELLETRE VONATKOZIK!!!
A Haldorádó Hybrid Pellet egy szokatlan alapanyagú, formájú és tulajdonságú halcsali, amely főként a pontyok és amurok szelektív csalija. Alapanyaga és összetevői szigorúan titkosak! Olyan speciális kukorica formájú, élénk színű, rendkívül kalóriadús pellet, amely készül lebegő és süllyedő változatban.
A lapos pellet hossza 10 mm, szélessége: 6-7, míg vastagsága: 4-5 mm. A lebegő szemek nagy felhajtóerejük ellenére sem tudnak felemelni egy közepes méretű horgot a fenékről. Ezt a tulajdonságát kihasználva nem nehéz elképzelni miként helyezkedik el a mederfenéken. A horog fekszik vagy éppen karcolja a lágy iszapot, miközben a hajszálelőkére felfűzött lebegő csali (kombináció) 1-2 centire (vagy amennyire elengedjük a horogtól) lebeg! Nincs szükség semmilyen segédeszközre (pufira, szivacsra), de attól sem kell tartani, hogy a teljes előkehosszban felemelkedik.
A csalik könnyedén dippelhetők, aromásíthatók. Bár az eredeti aromák is annyira „ ütősek”, erősek, hogy gyakorta szükségtelen bármilyen további ízesítésük. Ennek ellenére a lehetőség adott a kísérletező kedvű horgászok előtt. Főleg a lebegő szemek szívják könnyedén magukba az új aromákat, miközben megőrzik tökéletes lebegő képességüket!
4 bevált módon kínálhatjuk fel a halaknak a pellet kombinációt:
1. horogra tűzve
2. szilikon hajszálelőkén
3. fonott hajszálelőkén
4. D-rig horgon.
Az egyik legkedveltebb pelletcsalád a hybrid, mert kis mérete miatt kapástalan időszakokban kimentheti az embert, engem is megmentett már párszor!
A postázásról:
Csak előre utalás után postázok, utánvét nincs!!!!
JÓ LICITÁLÁST KÍVÁNOK!: )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-17 10:50
. Haldorado Hybrid Pellet-Nagy ponty! NE HAGYD KI! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése