2012. február 13., hétfő

Nokia 6700 slide, új előlap és csúszka, garanciás - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Nokia 6700 slide T-Mobile-os eladó.
Az előlapja valamint a teljes csúszkamechanika pár hete lett cserélve Nokia szervízben. Ez a garanciajegyen is be lett jegyezve, nem sufni GSM csinálta. Ezáltal a telefon új benyomást nyújt, nagyon szép.
A készülék hibátlan, az 5MP kamera hihetetlen fotókat készít. Akkuja jól bírja, 4-5 nap készenlétet tud.
Adom hozzá:
- doboza és összes papírja, garanciajegy (idén szeptemberig érvényes)
- hálózati töltő
- sztereo headset
- USB- adatkábel 
- régi előlapja
Személyes átvétel (készpénz) lehetséges Székesfehérváron, Bicskén, Tatabányán, Oroszlányon. Egyéb esetben átutalás után postázok, költsége a vevőt terheli. Utánvét nincs, csere nem érdekel!
Előzetes rossz tapasztalataim alapján az alábbi feltételekkel élek, melyet kedves partnereim a licitálással tudomásul vesznek:
- Kérem a nyertest, hogy max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Ellenkező esetben egyetlen emailt küldök jelentkezésül, további két napig várok, majd megy a negatív minősítés, a terméket pedig újra felrakom. Nem érdekel, hogy beteg volt, külföldön volt, meghalt a nagymamája, elromlott egész Magyarországon az internet és sorolhatnám az eddig előfordult kifogásokat, nem érdekel. Én komolyan veszem az adásvételt, elvárom mástól is.
- 10 minősítés alattiaknak nem válaszolok a terméklapon feltett kérdéseire. Ha leüti, előre utalás után viheti, de semmi alku, okoskodás, kérés, variálás stb.
- Leütés után alku nincs!


Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 09:42
. Nokia 6700 slide, új előlap és csúszka, garanciás - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése