2011. szeptember 30., péntek

Hermann Zsuzsa - Behálózott Psyche - Jelenlegi ára: 2 465 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
243231
Hermann Zsuzsa
Behálózott Psyche
A Behálózott Psyche az 1990-es évek végén indult Psyche közösség története. A közösség ötlete Hermann Zsuzsának, jelen könyv írójának a fejéből pattant ki - de nem teljes harci díszben. A Psyche ugyanis sokat formálódott a megalakulása óta, és jelenleg is nyitott a változásokra, hiszen a forma, az internet fejlődése is ezt kívánja meg. A hazánkban egyedülálló múltra visszatekintő lelkisegély-közösség históriája izgalmas olvasmány. Konfliktusok és felemelő pillanatok, életek (sőt, sorsok), és felkavaró érzelmek és történetek színes forgataga.
A könyv nyelvezete külön említést érdemel, hiszen elvont fejtegetések helyett chat- és fórumbejegyzések, blogbeírások vannak összeollózva, amiből hús-vér valójában ismerhetjük meg az interneten zajló segítő beszélgetések stílusát, hangulatát, ízét. Azonban ne csak felemelő stílusú és tartalmú szövegeket várjon az olvasó, hiszen segíteni, valljuk be, nem könnyű vállalkozás. Nem csak a segítő szavak megtalálása nehéz, hanem a segítséget kérő hang megszólaltatása is. Ezért különösen fontos a Psyche, az a biztos pont, ahol ezzel újra és újra lehet próbálkozni.
A könyv kiemel néhány olyan témát, amelyek a Psyche közösségét különösen foglalkoztatták. Ezek azok a dolgok, amelyekkel a netező is találkozik:
Létezik-e szerelem a neten? Hogyan kezeljük az internetes agressziót? Hogyan segíthet az internet az alkoholbetegnek, az öngyilkosságra készülőnek vagy a gyermekét gyászoló anyának? Többek között ezekre kapjuk meg választ ott, ahol mindenki egyenlő: a segítő, a segítséget kérő és az olvasó.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 465 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 01:02
. Hermann Zsuzsa - Behálózott Psyche - Jelenlegi ára: 2 465 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése